Het LIVF-verhaal begint eind 2019.

Het koppel achter LIVF; Maikel & Kelly wonen samen in Culemborg met hun twee Franse Bulldoggen Dexter & Stitch en een Duitse herder genaamd Rico. Maikel heeft jarenlange ervaring in het meubelbedrijf van zijn vader en Kelly heeft bij verschillende werkgevers een aantal verkoopbanen aangenomen.

Samen begonnen ze LIVF.

Wat maakt LIVF anders dan andere merken?

“We proberen ons te onderscheiden door kwaliteit, comfort en design te combineren”, zegt Maikel.

“Wij zijn eigenaren die het beste willen voor onze honden. En we hebben vaak ondervonden dat er maar weinig echt stijlvolle producten beschikbaar zijn. Zo ontstond het idee om LIVF op te richten. ”

De producten zijn uitvoerig getest op kwaliteit en comfort door Dexter, Stitch en Rico. En de honden van kennissen en vrienden. Hierdoor kunnen ze de producten van LIVF perfectioneren voordat ze beschikbaar komen.

“Het is mooi om te zien dat elke hond zijn eigen karakter heeft. Ze hebben hun eigen kenmerken en voorkeuren, die we proberen mee te nemen in het comfort en design”, antwoordt Kelly. “We wilden een ruime keuze aan materialen, vormen en kleuren bieden zodat de producten makkelijk in ieders interieur te integreren zijn”.

Maikel & Kelly wilden een product dat helemaal Nederlands is. “Het is belangrijk dat er voor onze producten geen chemische grondstoffen worden gebruikt. De producten moeten veilig en duurzaam in gebruik zijn”, zegt Kelly. “Het geeft ook een goed gevoel om met lokale ondernemers samen te werken en te weten waar onze materialen vandaan komen”.

Tot op de dag van vandaag doen ze de productie helemaal alleen. Kelly is nog dagelijks achter de naaimachine te vinden en Maikel onderhoudt nauw contact met alle dealers en leveranciers.

“Ik zie een bedrijf als meer dan alleen het product dat ze leveren en ik hoop dat gevoel ook over te brengen op onze klanten”, zegt Maikel.